Eurocars

Eurocars Oy on vuonna 1998 perustettu autoliike. Perustaja Esa Lehtinen oli töissä Saksassa vuosina 1996-1997 ja jo sinä aikana heräsi ajatus autojen tuomisesta Saksasta Suomeen. Nouseva kiinnostus Euroopasta tuotuihin autoihin  kasvoi lamavuosien jälkeen, kun yhä useammalla oli positiivisia kokemuksia  tuontiautoista.

Autoja ei vielä tuolloin alkuun saanut rekisteröityä Suomessa vanhentuneen autoverolain takia, mutta asiakaskunta löytyi autourheilun puolelta tulleista tutuista sekä autoharrastajista, jotka ostivat autoja kilpakäyttöön ja rakentelun varaosiksi. Autopurkaamot olivat merkittävä asiakaskunta alkuvuosina ja heidän kanssaan yhteistyö onkin jatkunut jo vuosikymmeniä.

Alkuvuosina toimme Suomeen useita erikoisautoja, mm. Ford Sierra Coswortheja, Escort Turboja, Alpinoita,  BMW erikoismalleja esim. M3 ja M5 sekä monia muita, joita Suomessa ei vielä tuohon aikaan juurikaan ollut muuten saatavilla.

Vuonna 2003 autoverolaki muuttui ja tuontimäärät kasvoivat huimasti.

Eurocars Oy on tuonut käytettyjä henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja Saksasta Suomeen yli kahden vuosikymmenen aikana noin 2500 kpl. Kokemuksia autontuonnista on kertynyt myös euroopan muista maista, aluksi Saksan lisäksi Italiasta, Hollannista ja Belgiasta. Myös  Ruotsista olemme tuoneet lukuisia autoja. Ruotsi on tukenut uusien vähäpäästöisten autojen hankinnassa kansalaisiaan, joten ympäristöystävällisiä autoja Ruotsissa on hyvin tarjolla.

Eurocars Oy palvelee asiakkaitaan tuomalla asiakkaan tilauksesta toiveiden mukaisen auton. Lisäksi pyrimme pitämään laadukkaita autoja varastossa noin 30 kpl, nämä ovat nähtävissä toimipisteessämme Turussa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laita viestiä info@eurocars.fi, jos sinulla on mielessäsi jokin tietty auto, josta olet kiinnostunut.

Erittäin fiksua toimintaa teillä. Olen ollut todella tyytyväinen teidän kanssa asiointiin ja suosittelen liikettänne mieluusti tuttavillenikin. Harvoin autoliikkeessä saa näin hyvää palvelua... 
Toivottavasti saatte autoni hyvin myytyä ja se saa "hyvän kodin" 😊
Minä olen ainakin erittäin tyytyväinen uuteen autooni.

Kiitos taas kaupoista, Esa ja Eurocars Oy. En voi muuta kuin lämpimästi suositella!
Aika mones auto Eurocarsin kautta hommattu. Yhdessä rautaisen ammattilaisen kanssa kun tarpeet kartoittaa ja älyttömyydet ampuu alas, niin loisto kaaran saa alleen ja vielä muikeiden vanteiden ja renkaiden kanssa. Joustavaa, kuuntelevaa, luotettavaa ja asiantuntevaa autokauppaa.
PS. Enkä mä tolla hinnalla olis tuota bemmua noilla kilometreillä ja varusteilla saanut täältä Suomesta.

× WhatsApp